У Мережі торгують свічниками з гільз та тубусами від гранатомета, щоб допомогти нашим солдатам на фронті.

Так, у соціальній мережі Facebook розгорнувся благодійний аукціон, щоб допомогти українським воїнам. Серед лотів можна знайти вироби з армійської атрибутики, розмальовані каски, предмети антикваріату, прикраси хенд-мейд, картини.

Як розповіла порталу "Знай" один з організаторів аукціону харків'янка Марина Рослякова, всі гроші від продажу лотів йдуть виключно на допомогу нашим бійцям.

"Під кожним лотом вказуємо, на який підрозділ підуть гроші та обов'язкове ім'я волонтера. Після того, як за проданий предмет волонтер отримає гроші, від нього вимагаємо звіт, куди він витратив їх. Це наша обов'язкова умова", - ділиться Марина.

Читайте також: СБУ затримала жінку-модератора 500 антиукраїнських груп у соцмережах

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

За її словами, за рік вони наторгували більш ніж 200 тисяч гривень.

"Якось ми продали одну розписану гільзу від зенітної установки за 1200 грн. Хоча стартова ціна була всього 300 грн. Волонтери присилають звіти з фотографіями, як вони передають форму або аптечки нашим бійцям на війні. І ці речі були куплені завдяки добродійному аукціону", - говорить дівчина.

Дівчина зізнається, що деколи цілодобово доводиться модерувати групу, але таким чином її команда робить свій вклад у нашу перемогу.