У столичному музеї літератури вчора відкрилась виставка "Порцелянова казка". На ній колекціонер Леонід Соколов представить свою колекцію ляльок, яка є найбільшою в Україні.

"Кожна дитина, яка завітає на відкриття виставки, отримає шоколадний подарунок. Всіх, хто прийдуть зі своєю лялькою, чекає участь у конкурсі. Переможцям – незабутній суперподарунок!", - йдеться в анонсі події у Facebook.

Організатори відзначили, що діти зможуть не тільки похизуватися своїми знаннями, а й отримати за це нагороди, які для них приготував Благодійний фонд "Серце до серця".

Матеріал по темі: Фестиваль ляльок стартував у Львові

Виставка триватиме з 8 липня по 1 серпня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що у Львові з 4 липня розпочався міжнародний фестиваль лялькових театрів "І люди, і ляльки". В якості учасників вистави приїхали актори з Черкас, Полтави, Івано-Франківська, Хмельницького та з грузинського театру міста Батумі.