Мешканці Вуглегірська, що входить до складу міста Єнакієве, висловили своє ставлення до представників окупаційної влади "оригінальним способом".

Про це повідомляють місцеві жителі у соціальних мережах, передає донецький сайт 62.ua.

Так званий "мер" Єнакієвого Юрій Сильванский, а також два депутати "народної ради" терористичної організації "ДНР" приїхали до міста, щоб провести зустріч з городянами.

Очевидці зазначають, що поки "мер" і два "депутати" виступали перед жителями, їм прокололи колеса автомобілів. Назад вони змушені були повертатись вже на іншому авто.

Наразі адміністратори терористів видаляють коментарі місцевих мешканців про цей ексцес і про місцевих представників окупаційної влади загалом в соцмережах.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Читайте також: У Миколаєві над замінованою телевежею підняли прапор "Новоросії"

"Всі коментарі жителів повирізали... Молодці", – іронізує один із інтернет-користувачів.

Нагадаємо, місто захопили російсько-терористичні війська ще взимку. В результаті масованих артилерійських обстрілів російські бойовики перетворили населений пункт на суцільні руїни.