Одного з керівників "Нафтогазу України" та члена наглядової ради "Укрнафти" Петра Столяра невідомі побили бітами біля власного будинку у Києві в сьогодні вранці.

Про це повідомив виконавчий директор "Нафтогазу" Андрій Пасішник на своїй сторінці у Facebook.

"Щойно, біля власного будинку, трьома невідомими з бітами жорстоко побито одного з керівників "Нафтогазу" – члена Наглядової ради "Укрнафти" Петра Столяра", - зазначив він.

Пасішник розповів "Українській правді", що Столяр виходив зі свого дому на Позняках, коли на нього налетіли троє невідомих. Вони, за його словами, були без балаклав, з відкритими обличчями і просто почали його бити.

Наразі Столяр перебуває вдома і його опитує після нападу поліція. Після цього відправлять до лікарні. Він може ходити й розмовляє, хоча отримав багато ударів по голові й ногах.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Пасішник нагадав, що постраждалий відомий своєю принциповою позицією по відстоюванню державних інтересів, а Ігор Коломойський, власник частини акцій "Укрнафти", раніше йому сказав "рамси попутав".

"Це, мабуть, таке запрошення у ВІНК від Ігоря Валерійовича", - припускає Пасішник.

Читайте також: З шести кандидатів оберуть нового голову правління "Укрнафти"

Також він додав, що сподіваюсь на миттєву реакцію з боку правоохоронних органів щодо цього факту.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк вважає доцільним створити вертикально-інтегровану нафтову компанію (ВІНК) на базі найбільших нафтових компаній країни – "Укрнафти", "Укртранснафти" і "Укртатнафти" разом з акціонерами групи "Приват".