Цього року лише двоє випускників набрали максимум балів із зовнішнього незалежного оцінювання.

Про це повідомляє ТСН.

В минулому році п'ятьом випускникам вдалося набрати максимальну кількість балів на ЗНО. У цьому році найрозумнішими виявилися дівчата Тетяна та Валерія. Вони не знають одна одну, але їх об'єднує два фактори - вони набрали максимальну кількість балів на зовнішньому оцінюванні та обидві живуть у місті Ніжин Чернігівської області.

У Тетяни на стінах висить велика кількість дипломів та грамот.

Є диплом першого ступеня за перше місце у конкурсі Тараса Шевченка, за який вона отримала президентську стипендію.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Частина дипломів є заслугою репетитора Валентини Миколаївни. Вона додатково займалася з Тетяною із хімії.

Тато найбільше пишається дипломом з Артека. За рік до анексії Криму у дитячому таборі вона перемогла у конкурсі, де написали найкращий твір.

Читайте також: Демобілізовані зможуть вступити до вишів без здачі ЗНО

А от відмінниця Валерія писала тести з чотирьох предметів і також отримала по 200 балів. Дівчина навчалась в класі з поглибленим вивченням біології та хімії.

Валерія найкращий у країні сертифікат повезе до Київського національного університету. Тетяна ж планує вступати до Вінницького медичного.

Нагадаємо, що в Україні стартує вступна кампанія.