Вчора ввечері в Косові Івано-Франківської області у ПриватБанку чоловік напідпитку вдарив ножем у груди заступника керівника відділення через відмову оформити кредитну карту.

Про це повідомила прес-служба банку.

За інформацією Служби безпеки, нетверезий 54-річний місцевий житель Іван Крамар поводився неадекватно і вимагав оформити йому кредитний ліміт на карту. Бачачи стан клієнта, робітники банку запропонували йому звернутися до них в інший день у тверезому вигляді. Чоловік розлютився і дістав ножа. В результаті нападу постраждав заступник керівника відділення Андрій Кіцкай - п'яний клієнт поранив його в область грудей. Керуючий відділенням Ярослав Кріцкалюк вибив ножа у нападника і скрутив його. Викликали міліцію.

Затриманого передали слідчо-оперативній групі.

Читайте також: Терористи побили чоловіка через ДТП (відео)

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ми розцінюємо цю подію як замах на вбивство нашого працівника, який вижив тільки завдяки своєчасній допомозі з боку колег", - говорить керівник Служби безпеки Приватбанку Станіслав Крижановський.

Потерпілий втратив багато крові. Зараз він перебуває в Косовській Центральній районній лікарні. Медики повідомляють, що стан здоров'я чоловіка задовільний.

Представники ПриватБанку сподіваються на своєчасне порушення кримінальної справи за фактом події.