Сьогодні учасники АвтоМайдану навідалися до одного з маєтків на Трухановому острові. Будинок належить американській корпорації "ЕЙ.ПІ.Файненсінг, ІНК.", президентом якої є Анатолій Писаренко.

Нагадуємо, триповерховий маєток збудований в рекреаційній зоні Києва, де подібні житлові об'єкти заборонені. Більш того, своїм немаленьким парканом власник перекрив доступ до берегової лінії.

Спочатку автомайданівці намагалися самі поговорити з охороною будинку, але після слів "ви перешкоджаєте своїм парканом пройти до берегу", охоронець кинув слухавку.

Читайте також: Нові патрульні випроводили з Майдану псевдоволонтерів

Потім активісти викликали патруль поліції, щоб вже правоохоронці зафіксували порушення. Прибувши на місце, вони також спробували з`ясувати, чи є господар будинку на місці.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Але після того, як один з копів показав своє посвідчення через веб-камеру, охоронець просто послав патрульного.