У Мережу потрапило повне відео затримання екс-ректора Податкової академії Петра Мельника. У ролику є неспростовні докази того, що він вимагав і отримував гроші. Проте нещодавно суд повністю виправдав його і навіть повернув 609 тисяч гривень застави.

"На відео, приблизно на 6 хвилині, показаний момент, коли Мельник намагається викинути мічені гроші зі свого портфеля, які він отримав у результаті здирства за сприяння у вступ до вишу", - пише народний депутат Антон Геращенко у себе на сторінці в соцмережі Facebook.

Читайте також: "10 на 10" - відбувся обмін військовополоненими з терористами

Нагадаємо, Мельника затримали в липні 2013-го року за здирство у розмірі 120 тисяч грн за вступ до вишу. Проте через місяць він втік до США. До України він повернувся 1 квітня 2014 року і був затриманий в аеропорту Бориспіль. Уже через місяць екс-ректор вийшов на свободу під заставу в 600 тис. грн.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще