В місті Ужгород Закарпатської області в суботу вночі загинуло двоє людей внаслідок пожежі в квартирі дев'ятиповерхового будинку. Серед них була маленька дитина.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Внаслідок пожежі ще п'ятьох дітей госпіталізували.

У рятувальній службі зазначають, що займання сталося о 23:30 в квартирі на першому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку. Там пожежники виявили тіла двох загиблих, з них одна 4-річний дитина. П'ятьох дітей, найстарша з них 11-річна та найменшій 3-річна, через отруєння продуктами горіння та з опіками різних ступенів важкості госпіталізовано до дитячої міської лікарні.

Пожежу вдалося ліквідувати протягом години.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Читайте також: У Сумах за лічені хвилини згоріла маршрутка (відео)

Прес-служба ДСНС зазначає, що попередньою причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем.

Нагадаємо, 9 липня близько 6:30 години ранку під Миколаєвом загорівся поїзд сполученням Київ – Миколаїв. Він зупинився за 20 кілометрів від пункту призначення, в селі Калинівка. За словами пасажира, в результаті події ніхто не постраждав, але через сильну задимленість перебувати в перших вагонах було неможливо.