Вчора у Василькові на базі Об'єднаного навчального центру Повітряних Сил ЗС України на вірність українському народові присягнули 619 військовослужбовців строкової служби.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

Цікаво те, що присягу вони прийняли в нових кепках-мазепинках, які були відмітним атрибутом бійців загонів ОУН-УПА.

"Польова кепка "мазепинка" була однією з перших завдань з розробки ТУ. Документи затвердили наприкінці квітня, потім закупівля, виготовлення. З 9 липня готові кепки вже масово пішли у війська", - написав на своїй сторінці в Facebook радник президента України Юрій Бірюков.

Матеріал по темі: Бійці АТО отримали новітній розвідувальний комплекс (фото)

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Після урочистостей відбулася зустріч рідних і близьких новобранців з командуванням частини. Начальник Об'єднаного навчального центру полковник В'ячеслав Хлоп'ячий проінформував присутніх про подальше навчання та проходження військової служби новобранцями.

Він зазначив, що всі військовослужбовці-строковики будуть проходити військову службу в місцях постійної дислокації військових частин і направлятися в зону проведення антитерористичної операції не будуть