Прогноз на тиждень 13-19 липня від Таролога Ольги Соломки

Прогноз для України

У політиці – повний безлад і популізм, депутати продовжують себе дискредитувати.

Економічний стан покращиться, хоч зневіра все ж матиме місце. Поліпшення відбудеться за рахунок того, що кожній людині і підприємству доведеться брати відповідальність на себе і намагатися заробляти гроші самотужки, не чекаючи преференцій з боку держави.

На сході нічого нового - продовжують стріляти і посилюються тенденції щодо виокремлення територій, тож колишня казочка про обнесення Донбасу колючим дротом починає реалізовуватися.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Овен (21.03 – 20.04)

Ваша природна запальність може нашкодити стосункам. Тримайте себе в межах і вчіться спокійно реагувати на те, що люди можуть не відповідати вашим очікуванням.

Тілець (21.04 – 20.05)

У вас знайдуться сили нарешті вирватися з обставин, що давно вас тягнули вниз, скинути шори з очей і відчути радість від власної самодостатності.

Близнюки (21.05 – 21.06)

Переконаєтеся в тому, що ваша сила і майстерність зростає, ваш потенціал як фахівця нині на дуже високому рівні, тож варто очікувати додаткових грошей і слави.

Рак (22.06 – 22.07)

Підбивайте підсумки по завершенню важливого періоду і починайте визначати цілі наперед. А ще буде привід додати у своє життя трохи романтики.

Лев (23.07 – 23.08)

Невеликі конфлікти у родині та стосунках навчать вас як правильно сваритися і миритися – адже це теж важлива наука. Відстоюйте свою точку зору, але сприймайте й іншу.

Діва (24.08 – 22.09)

Ви на порозі важливих змін – і хоч дуже страшно переступати поріг і йти в нове життя, але це потрібно для вас. Відпускайте сумніви і йдіть назустріч новим враженням.

Терези (23.09 – 23.10)

Цей тиждень зміцнить вашу віру в те, що дива трапляються. І все, що ви намислили - збудеться. Хіба що якісь незначні деталі реальності можуть не відповідати нашим мріям.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Особисте життя – на першому плані. Ви радісні і натхненні, бачите як ваші стосунки роблять вас кращим, і ви відчуваєте, що стаєте зовсім іншою людиною.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Ваш статус може змінитися. Ваша діяльність і позитивне ставлення до життя перетворює вас на більш практичну і розсудливу людину і вам можуть запропонувати якийсь пост.

Козеріг (22.12 – 20.01)

Саме час взяти свою другу половину і втекти від усього світу. Чи то на острів, чи на дачу, але усамітнення нині для вас двох – найкращий шанс насолодитися життям.

Водолій (21.01 – 19.02)

Візьмете своє життя в руки і працюватимете над подоланням страхів та небажанням починати шлях спочатку. Бонусом буде відновлення стосунків із давнім коханням.

Риби (20.02 – 20.03)

Життя повертає у кращий бік: ваша майстерність додає вам слави і грошей. Щоправда, залишайтеся скромним і тримайтеся в межах, є вірогідність "упіймати зірку".