30-річна мешканка Лондона Луїшем Джемма Роджерс змінила ім'я на Джеммароїд фон Лаалаа, щоб відновити доступ до свого аккаунту у Facebook.

Про це повідомляє The Telegraph.

Роджерс зареєструвалася в соцмережі Facebook у 2008 році. Тоді вона вирішила вказати вигадане ім'я Джеммароїд фон Лаалаа, бажаючи уникнути запитів від настирливих незнайомців і старих друзів.

У червні Джемма отримала електронною поштою листа з повідомленням від Facebook, в якому її попросили надіслати документи для ідентифікації, інакше її аккаунт буде заблокований.

Спершу жінка зробила спробу відредагувати зображення своїх банківських карт і вказати на них ім'я фон Лаалаа. Проте спроба обману не вдалася і її акаунт заблокували.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Читайте також: Жінка купила капці своєї мрії після виграшу $ 6 мільйонів у лотерею

Джемма написала електронного листа у Facebook, в якому пояснила свої дії і приклала зображення свого справжнього документа. У відповідь Роджерс було заявлено, що її особистість не може бути підтверджена.

Після марних спроб відновити акаунт британці не залишилося нічого іншого, як офіційно змінити ім'я і відправити нові документи у Facebook.

Жінці довелося замовити нові кредитні картки і поміняти права. Однак, незважаючи на все це, на свою сторінку вона досі не може зайти.