Лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош заявив, що бійцям праворадикальної організації необхідна зброя для захисту від бандитів.

Для чого його бійцям потрібна зброя у мирних містах, зокрема на Закарпатті пояснив Ярош Цензор.НЕТ.

"Мій наказ про вивіз зброї від 17 серпня 2014-го року є діючим. Справа в тому, що серед бійців є ті, хто воює з самого початку, і вони використовують зброю, яку вивезли раніше цієї заборони", — говорить Ярош.

Що стосується Закарпатської області, то зброя там потрібна тому, що бійці ПС організували на кордоні блокаду контрабандних потоків і через це отримували погрози від місцевої мафії.

"Закони України тут не діють, тому без зброї розмовляти з мафіозі це дуже небезпечно. Наша мета — збереження України і збереження стабільності", — сказав Ярош.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також він запевнив, що ПС працює спільно з СБУ і Антитерористичним центром: "Зараз я не можу сказати, чи є зв'язок з тими хлопцями, які пішли в гори. Скажу одне — ми зробимо все, щоб зберегти спокій. Українці повинні воювати зі зброєю на фронті, а не в тилу".

Читайте також: Мукачеве заполонили військові та правоохоронці - ОБСЄ

Як ми писали раніше, 11 липня у Мукачеві сталася перестрілка між оточенням нардепа Михайла Ланьо і бійцями "Правого сектора". За попередніми даними, причиною інциденту став перерозподіл сфер впливу контрабанди цигарок через Закарпатську область. В результаті постраждали 14 осіб: шість співробітників міліції, троє цивільних осіб та п'ятеро представників "Правого сектора".