Міноборони запустили іміджевий відеоролик про наших військових, які зараз захищають територіальну цілісність України.

"Я - захисник. Я цим пишаюся ", - сказано в коментарі до відео, яке розмістили на You Tube. Відеокліп показує буденні дні солдатів, які воюють на сході країни. Розповідає про сучасну армію, що відновила свою боєздатність, і готова до будь-яких випробувань і захисту свого народу.

На відео всі реальні солдати, зйомки проводилися у зоні АТО.

Читайте також: На Хмельниччині пенсіонери лагодять БТРи для АТО (фото)

Нагадаємо, на початку весни Нацрада України з питань телебачення і радіомовлення спільно з Міністерством інформаційної політики запустили проект під назвою "Захисти дороге - мобілізуйся". Таким чином вони призвали телеканали ставити в ефір мотиваційні відеоролики на підтримку мобілізації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тоді були створені три відеоролики. Вони складалися з історій про мотивацію людей, які пішли захищати свою країну від ворога, історії про тих, заради кого варто жити, боротися і перемагати.