Львів'ян просять здати кров для дільничного інспектора міліції Шевченківського РВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області Андрухів Надії, яка отримала важкі поранення від вибуху біля опорного пункту у вівторок, 14 липня.

Постраждалій необхідна велика кількість крові, дівчина перебуває між життям і смертю. При цьому група значення не має - її обміняють на потрібну, повідомили активісти в групі Varta1 - Варта1 на Facebook.

Читайте також: У Львові вранці підірвали дві гранати - постраждали міліціонери

Львів'ян просять зробити добру справу в центрі переливання крові на першому поверсі ЛШМД по вулиці Миколайчука, 8. Із собою необхідно взяти паспорт і вказати працівникам центру, що кров здають для ДІМ Шевченківського РВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області Андрухів Надії Михайлівни.

Нагадаємо, 14 липня у Львові прогриміло 2 вибухи, в результаті яких постраждали два працівника міліції.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще