На Харківщині двоє міліціонерів у цивільному застосовали табельну зброю у сутичці із групою молодиків біля крамниці. Вогнепальне поранення отримав 18-річний хлопець.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.Ранок.

Інцидент стався близько третьої години ночі. Хлопці виходила з крамниці, а міліціонери - заходили. Стався конфлікт. Чоловіки вийшли на вулицю з'ясовувати стосунки.

Після сварки сталася бійка, а потім правоохоронці, що були в цивільному, дістали табельну зброю. За попереднім даними слідства, всі учасники події були у нетверезому стані.

Один з міліціонерів почав стріляти і влучив в одного з хлопців. Медики кажуть, що постраждалий Руслан Карпенко отримав перелам ребра та наскрізне ураження грудної клітини - куля вийшла навиліт. Інші хлопці теж прийшли до лікарні знімати побої – гематоми та синці.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: Завербований колишній міліціонер готував вибухи у Сумах

У міліції розповідають, що до лікарні потрапили і правоохоронці. В обласній прокуратурі пояснюють, що стріляли з табельної зброї лейтенант та капітан міліції, які приїхали з Чернігова. Обидва несли службу на блокпосту в Барвінкове, але тієї ночі були вихідні.

Мати потерпілого розповіла, що міліція намагалася залагодити ситуацію.