Українські школярі мають дві золоті, три срібні та бронзову нагороди в результаті 56-ої Міжнародної математичної олімпіади.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України.

"Українські математики у командному заліку стали одинадцятими у світі та першими серед учнівських команд європейських країн. Всього в олімпіаді беруть участь 104 країн", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Тільки двоє випускників отримали максимальні 200 балів з ЗНО

56-а Міжнародна олімпіада проходить у місті Чаінмай, Королівство Таїланд, із 4 по 16 липня.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень
Показати ще

У десятку лідерів потрапили учнівські команди США (5 золотих медалей і 1 срібна), Китаю (4 золотих медалі та 2 срібних), Південної Кореї (3 золотих, 1 срібна і 2 бронзових), Північної Кореї (3 золотих і 3 срібних), В'єтнаму (2 золотих, 3 срібних, 1 бронзова).

Також потрапила Австралія (2 золотих, 4 срібних медалей), Іран (3 золотих, 2 срібних, 1 бронзова), Росія (6 срібних), Канада (2 золотих і 4 бронзових) та Сінгапур (1 золота, 4 срібних і 1 бронзова медалі).