Ватажок донецьких бойовиків оселився одночасно в декількох приватних будинках в окупованому місті, а свої офіси розкидав по декількох адресах.

Про це повідомляє видання "Донецька правда".

Так, будинок Захарченка в елітному районі, який він "віджав" у місцевого бізнесмена під час бойових дій у місті, більше нагадує палац. Через свої величезні розміри маєток займає частково дві вулиці – Калініна та Торецьку.

У "палаці" Захарченко мешкає разом із його матір'ю та подругою, яку він називає дружиною. Проте в офіційному шлюбі з цією жінкою він не перебуває.

Читайте також: Сурков очолить "ДНР" замість Захарченка

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім того, за інформацією журналістів, у Захарченка також є запасний будинок на випадок укриття. Також стало відомо, що ватажок "ДНР" зареєстрований в іншому місці, де проживав до того, як очолив "республіку". Це простий будинок у приватному секторі, де навіть немає телефону.

Захарченко має два постійних офіси в Донецьку. Один розташований в бізнес-центрі "Столичний", де в розпорядженні Захарченка є два готельних номери. Ще один офіс Захарченка розташований у будівлі Головного фінансового управління Донецької ОДА.

Раніше повідомлялося, що після замаху на секретарку Захарченко почав масові арешти силовиків у Донецьку.