У російському місті Геленджик, що в Краснодарському краї, в одному з місцевих ресторанів подають страви з незвичайними назвами.

Про це повідомив користувач typodar в соціальній мережі Instagram.

Ресторан розташований в курортній зоні Геленджика. Там же знаходиться шикарний палац, який імовірно належить президенту Росії Володимиру Путіну.

Відвідувачам пропонують скуштувати страви з "політичним смаком".

Зокрема, в меню є страва "Тепленький Обама з печінкою Меркель", "Джон Керрі з в'яленими Псакамі", "Саркозі у французькій булочці".

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Не оминули увагу в російському ресторані і українських політиків. В меню пропонують "Фріттату з Порошенка з Меркель і Обамою", "Яценюк на американській подушці".

Фантазія творців меню викликала неоднозначну реакцію користувачів соціальних мереж.

Читайте також: У соціальних мережах тролять Олега Табакова (фотожаби)

Нагадаємо, вперше про розкішний палац в Геленджику, який імовірно належить Путіну, стало відомо наприкінці 2010 року. У комплекс площею 87 га і з кошторисом 700-800 млн. доларів входить палац площею 2 тис. кв. метрів, що витримує землетрус в 9 балів, а також бунгало, театр, амфітеатр, спорткомплекс, чайний будиночок і 3 вертолітні майданчики. До моря і пляжу веде 90-метрова ліфтова шахта, від якої відходить трохи меншої довжини тунель від ліфта до моря.

Крім того, на території розташований 3-поверховий винзавод з шато і виноградниками.