Послухати письменника і долучитися до благодійності прийшли близько 250 прихильників. Вхід на літературний вечір коштував 50 грн. Проте у скриньку кидали і більші суми.

Також купували поетичну збірку Жадана з його автографом. За підрахунками організаторів на добудову нового корпусу дитячої лікарні "Охматдит" зібрали близько 15 тис грн.

"Я віддала гроші на благодійність і вважаю це дуже важливою справою. Ну і звісно хотілось послухати Жадана. Це чудовий поет, письменник", - говорить Томіла Яновицька.

Читайте також: Казахстан обіцяє сприяти будівництву пам'ятника Тарасу Шевченку

"Буду читати вірші, а я більше нічого й не вмію. Ми хочемо нагадати людям, що ця лікарня для дітей досі не добудована і потрібно завершити це будівництво. Тому що це дійсно надзвичайно важливий об'єкт", - зазначив письменник Сергій Жадан.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, 3 липня, міністр фінансів обіцяла у поточному місяці видати кошти на добудову нового корпусу "Охматдиту".