Міжнародна антипутінська коаліція "Стоп фашизм в Росії" презентувала у Києві виставку "Злочини терористів ЛНР-ДНР".

До експозиції увійшли фотографії злочинів проросійських терористичних угруповань в різних містах України, передає 5-й канал.

Зокрема, там можна побачити фото уламків малазійського Боїнга, загиблих від обстрілу автобуса з мирними жителями в Донецьку, кривавих сцени в Маріуполі, а також фотокопії документів російських військових, які воюють на Донбасі.

Читайте також: "Ховаються на увазі" - збірка доказів вторгнення Росії на Донбас

Надалі антипутінська коаліція планує показати виставку в Європі та Америці. Їх мета - довести російську агресію в Україні всьому світу, відзначають представники організації.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"Цей захід потрібен, щоб змінити громадську думку. У Вашингтоні, Берліні, інших містах Європи, столицях. Вона буде впливати на людей, на виборців, вони, в свою чергу, будуть намагатися вплинути на свій уряд і далі вже будуть якісь зрушення з більшою підтримкою України та впливом на Москву", - підкреслив організатор виставки Герман Обухів.