Українські правоохоронці не допустили переправлення терористам з так званої "ДНР" великої суми готівки, а також банківських карток.

Про це повідомляє прес-служба Служби безпеки України.

На контрольно-пропускному пункті "Бугас", що на трасі сполученням Донецьк-Маріуполь, мобільна група, до якої входять співробітники СБУ, міліції, митники та прикордонники, виявила у легковому автомобілі схованку з готівкою. Автівка рухалась на тимчасово неконтрольовану територію.

Схованку облаштували під запасним колесом, а також у пасажирських сидіннях. З неї правоохоронці вилучили вісім мільйонів гривень та банківські картки.

Водій розповів, що кошти та картки він мав доставити до окупованого Донецька.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: Затримали контрабандистів, що перевозили мільйон гривень копійками

У прес-службі, зазначили, зараз тривають слідчо-оперативні дії. Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Цю інформацію підтвердив і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на свої сторінці у соцмережі. Він зазначив, що з його відомства на блокпосту "Бугас" працювали співробітники зведеного загону міліції Рівного. Аваков пообіцяв правоохоронцям "подяку та премію" за ефективну роботу.