Героїчний боєць-артилерист все життя мріяв про армію.

У свої 65 років чоловік з позивним "Батя" пішов на фронт відразу ж, як почалася війна. Зробив це, щоб не допустити відступу українських бійців і врятувати багатьом життя, говорить артилерист.

Зараз "Батя" керує "Ведмедем" - великою бойовою вантажівкою, яку неодноразово обстрілювали терористи. "Рани" бойового товариша артилериста всюди: уламки буквально зрешетили машину, проте самого "Батю" жодного разу не зечепили.

Читайте також: Бойовики обстріляли українські позиції 75 разів

При цьому під час боїв підрозділ "Баті" постійно змінював дислокацію. Щоразу військовому доводилося викопувати траншеї і маскувати техніку. Неодноразово під обстрілами доводилося також ремонтувати пошкодження.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У найважчий момент досвідчений артилерист АТО оголосив своїм бійцям: хто не витримає, то піде. "Хто не витримав, той здався", - зазначив "Батя", передає Військове телебачення України.