Екіпаж похилих танкістів терористичної організації "ДНР" не побоявся кинути виклик українському екіпажу.

У Мережі з'явилося відео, де літні "ополченці" Донецької області розповідають про жахи обстрілу українських солдатів і як вони воюють проти хунти. Всі заявляють, що є корінними жителями Донбасу. Про це повідомляє divannaya-sotnya.com.ua.

Пенсіонери явно випили алкоголю перед зйомкою, щоб укріпити нерви, але все одно зривалися на істерику і плакали на камеру, розповідаючи про своїх внуків. У мові дуже часто присутня ненормативна лексика.

До речі, вони не побоялися і назвали свої імена і прізвища, один навіть продиктував свій мобільний телефон. "Я не боюся вас, не боюся. Телефонуйте. Я зустріну вас, ми вийдемо по-чесному", - сказав один з сепаратистів Сергій Осип.

Читайте також: Героїчний артилерист "Батя" показав, як служить в АТО (відео)

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Після погроз екіпаж танкістів запропонував нашим воїнам приїхати до них з салом і українською горілкою, а самі вони приготують у відповідь – російську водку. При цьому вони намагалися говорити українською мовою.