Меморіал розташували поблизу храму Різдва Богородиці у селі Мізоч, звідки був родом Тарас Якимчук.

Там же й відслужили панахиду за загиблим героєм. Також меморіальна дошка була встановлена й на школі, де навчався армієць, передає 5 канал.

Військовослужбовець 8-го окремого полку спецпризначення загинув 21 липня минулого року під час обстрілу бойовиками блокпосту поблизу Кам'янки на Донеччині.

Читайте також: "Перед обстрілами сепари присилають попереджувальні смс" - командир ВСУ

"Сказав - мама, я буду військовим. І захотів, і в спецназ контрактником пішов у Хмельницьку частину, 140-й центр. Все було добре, поки ця війна не почалася. Почалася війна, він прийшов на ротацію - казав: "Мама, ми всі обережні, все добре". Але ж так не буває на війні, що все добре", - згадує мама загиблого Євгенія Якимчук.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, у Сумах відкрили меморіальну дошку пам'яті загиблого в АТО офіцера МВС Олександра Ткаченка. Він загинув під час виконання бойового завдання у липні минулого року поблизу Сіверська на Донеччині.