Всі справжні любителі пива зможуть в суботу, 25 липня, об 11:00 в Київській міській галереї мистецтв "Лавра" відвідати всеукраїнський фестиваль традицій і культури пива - "ПивКультура". Цього року він проводитиметься вперше.

Про це повідомляють організатори фестивалю у Facebook.

Як зазначено на сторінці фестивалю, кожен бажаючий зможе продегустувати різні сорти пива та навчитися відрізняти якісне пиво від поганого. Також його організатори обіцяють киянам та гостям міста дуже насичену програму – майстер-класи, змагання, смачне пригощання, конкурси і навіть живу музику.

Читайте також: Українці стали пити більше коньяку та менше пива

Наступний масштабний фестиваль пива "KIEV BEER FEST 2015" відбудеться у перших числах вересня, також в Києві.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Найбільший всесвітньовідомий фестиваль пива проходить в Мюнхені – "Oktoberfest", який існує вже більше 200 років. Його відвідувачі здебільшого туристи. Щороку їх кількість налічує 4~6 мільйони чоловік.