Вранці в понеділок, 20 липня, в Пермі повісили опудало президента США Барака Обами, яке мотузкою прив'язали до мосту на вулиці Дзержинського.

Опудало з чорним мішком на голові і з табличкою на шиї з'явилося недалеко від міського університету, повідомили користувачі пабліку "Перм активна" у "ВКонтакте".

"1 мертвий Обама = 7650 живих українців", - сказано на табличці, яка висіла на опудалі.

Читайте також: Ультрас "Металіста" спалили опудало Курченка (відео)

"Ляльку" Барака Обами з мосту зняли пермські поліцейські, яких викликали очевидці. МВС почало шукати людей, які повісили опудало. Поки що поліція не порушувала адміністративних або кримінальних справ.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Жителі Росії нерідко звинувачують Барака Обаму в загибелі людей на південному сході України, де з весни 2014 йде війна. Так, у лютому 2015 на масляну в Калінінграді замість опудала зими спалили опудало Обами.