У РФ хочуть заборонити в'їзд до Криму українському боксерові Олександру Усику після того, як наш співвітчизник побив росіянина.

З такою пропозицією виступив глава регіонального відділення партії "Справедлива Росія" Олександр Юр'ев. Він вирішив не пускати на окупований півострів кримчанина Усика.

Нагадаємо, наш боксер напередодні захистив звання Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO. Під час поєдинку він отримав перемогу над чемпіоном WBO Oriental росіянином Андрієм Князєвим. Про це повідомляє "Крим.Реаліі".

"Після перемоги Усик повертається до Сімферополя. Цей баламут скрізь заявляє, що Крим український, і він допоможе його Україні повернути... Може, пора заборонити йому в'їзд до РФ?", – емоційно написав у себе на сторіночці в соцмережі Юр'ев.

Читайте також: Наші спортсмени отримали чотири медалі на юнацькому чемпіонату світу

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Є закон, хороший він або поганий, його треба виконувати. Якщо Усик вже громадянин РФ, хай відповість згідно із законом. Якщо немає, то хай сидить у Києві. Але якщо на нашій території порушує закон, то знову ж таки відповість згідно з законом", – додав російський політик. Хоча який саме спортсмен порушує закон, окупант не пояснив.

Сам Олександр коментувати заяву росіянина нам відмовився. Зараз він у Карпатах готується до наступного бою. А всі питання, щодо його заборони в'їзду до Криму, залишає без відповіді.