У Нижньому Тагілі водій трамвая побачив на зупинці священника, що посеред вулиці розпивав з пляшки шампанське та палив. Зупинивши транспорт, водій почав знімати цю картину на відео, що не сподобалося священнику.

Останній заліз у кабіну трамваю і почав заливати все навкруги шампанським. Цього бідоласі здалося замало, тож він пустив у справу кулаки. Заспокоювали, як вже згодом з'ясувалося колишнього служителя церкви на ім'я Олег, перехожі та пасажири, яким врешті решт вдалося випхати п'яницю з трамваю. Через які причини колишній слуга церкви досі носить рясу священослужителі не змогли пояснити.Матеріальних збитків екс-священник не наніс, тож його просто відпустили з місця події.

Читайте також: "Скандал: королева Великобританії наїхала на газон"

Це вже не перший інцидент зі священнослужителями у Росії. Декілька тижнів тому натовп релігійних фанатиків влаштував штовханину на святкуванні 20-річчя радіостанції "Срібний дощ". Більше сотні чоловіків і жінок під керівництвом декількох священників у рясах увірвалися на святковий концерт. Тоді, щоб заспокоїти "гостей" довелося викликати поліцію.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще