Інформаційний портал "Знай" взявся допомогти новим патрульним знайти квартиру в столиці. Виявляється, пост дівчат-поліцейських про те, що вони у пошуках житла, набрав більше трьох тисячі лайків та перепостів, але доки не знайшлося відповідної квартири.

"Дві красиві, а найголовніше, чесні й порядні дівчата-поліцейські шукають місце, де можна відпочити після служби. А саме - двокімнатну квартиру, стандартний набір меблів, чисто, затишно, за прийнятні гроші. Розташування: Солом'янський р-н, бажано більш-менш e пішій досяжності до вул. Народного ополчення. Гарантуємо порядок, своєчасну оплату, ну і квартира буде під гострозорим наглядом", - написала Юлія.

Незабаром посипалися коментарі та слова підтримки, але варіантів житла не дуже багато. "Було декілька переглядів, але квартири залишають бажати кращого. Чому саме в Солом'янському районі? Тут наше управління і якщо зміна пізно буде закінчуватися, хотілося б не витрачати декілька годин, щоб дістатися додому", - говорить дівчина.

Читайте також: Кияни дарували новим патрульним квіти (відео)

Юлія нам розповіла, що приїхала з Хмельницького. Раніше вона працювала фотографом, а її колега Анастасія – рятувальник за освітою. "Ми помічаємо підтримку з боку киян і нам хочеться виправдати їх надії. Викладаємося на роботі. Поки не доводилося застосовувати силу, але наручники одягали на одного хулігана, коли приїхали на виклик. Там був факт домашнього насильства", - говорить дівчина.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще