Мешканцям Станиці Луганської нагадали про те, що це українська територія. Як повідомляє 24 канал, то на вулицях міста з'явилися листівки антиросійського змісту, на яких описані подвійні стандарти Росії, та як боротися з корупцією.

Фотографії листівок опублікували у соціальній мережі "ВКонтакте".

Одне із звернень підписане Станично-Луганською військово-цивільною адміністрацією, яка нагадує про те, що станеться ,якщо населений пункт залишать вояки України.

"Якшо української армії не буде, то у вас не буде пенсій та заробітної плати. Перестануть видавати гуманітарну допомогу. Обстріли все одно не закінчаться, бо війна йде між Україною та Росією", - йдеться у повідомленні.

Також листівка попереджає про кримінальну відповідальність за пособництво сепаратизму.

Читайте також: Бойовики обстріляли житлові квартали Авдіївки з танків

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

На листівці від "Зорі" розповідається про подвійні стандарти Росії.

"Чому зайнявши український Крим і підтримуючи так звані "ДНР" та "ЛНР", Росія своєю зброєю і пособниками називає "фашистами", - йдеться у документі.

На третій — заклики боротися з корупцією в Україні та проведення чесних виборів.

"Уже виросло розумне і патріотичне покоління, яке ввібрало коріння нашої України. Ми будемо контролювати нашого президента. Проведемо вибори чесно і без фальсифікацій", - пишуть у листівці.

Нагадаємо, що населений пункт часто обстрілюють терористи "ЛНР".