Українські артисти зустрілися із президентом. Про що вони говорили із Петром Порошенко, поки залишається таємницею.

Нагадаємо, нещодавно відомі музичні виконавці зачитали лист до президентів "Скрябіна", де звинувачують президентів у війні. У цій акції взяли участь тоді Валерій Харчишин, Сергій Кузін, Віктор Бронюк, Соня Сотник, Мирослав Кувалдін та волонтер Юрій Тира.

Тепер з'явилася інформація, що всі виконавці зустрілися з президентом. Та доки невідомо навіщо Порошенко їх запросив. "Подробиці розмови виконавців та президента невідомі. Говорили з президентом України. Довірливо. Дуже. Навіть не очікував. Все не перекажеш. Поки складно все осмислити і сформулювати. Поки одне можу сказати – дуже задоволений зустріччю. Проб'ємося", – написав у себе на сторінці у соціальній мережі Facebook Сергій Кузін.

Читайте також: Скрябіну встановили двометровий пам`ятник

Як ми писали раніше, батьки загиблого лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка Ольга Михайлівна та Віктор Кузьмич домовились з місцевими чиновниками про заходи на честь пам'яті сина. Для цього головний архітектор Львова Юліан Чаплінський провів зустріч з батьками артиста.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще