У соціальній мережах пояснили наочно чим відрізняється наша країна від агресивно налаштованої Росії. Там зявилася оригінальна серія постерів "Україна не Росія".

На сторінці спільноти "In Ukraine" на Facebook дали відповідь тим, хто стверджує, що росіяни та українці братські народи, а наші країни – однакові. Та все ж головною метою було пояснити іноземцям, що наші країни дійсно дві різні держави.

"Оскільки іноземці часто ототожнюють українців і росіян, ми хотіли підкреслити, що це зовсім не так. Наші картинки поляризують Україну і Росію, показують, що це інше суспільство, з іншими людьми... Саме тому виникла така ідея", - розповідають автори проекту.

Читайте також: Литовська художниця відкрила виставку, присвячену прикордонникам АТО (фото)

Наприклад, у постері "Світ очима українців VS Світ очима росіян" вони показали, що українці вважають себе частиною світу, росіяни ж навпаки – бачать тільки себе. Дуже чітко та зрозуміло намальоване ставлення народу до президента. Так, в Україні президент, це та людиная, яка служить народову. В РФ народ же служить президентові.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще