У Київському міському будинку вчителя сьогодні відбудеться науковий форум "Національна стратегія "План дій для України" з нагоди дня народження українського поета Тараса Шевченка.

Участь у заході за ініціативи лідера Громадського руху "Рідна країна" Михайла Томенка візьмуть представники різних сфер діяльності: культурні діячі, письменники, вчені, громадські активісти та політики, а також представники організацій місцевого самоврядування.

За словами організаторів, захід має на меті не тільки вшанувати Шевченка, а й обговорити конкретну стратегію дій розвитку української культури. Зокрема, учасники представлять проекти, які в майбутньому допоможуть перетворити суспільство на заможних та успішних людей.

Урочистості почнуться сьогодні по обіді, о 13:00 до монументу поета, що розташований поблизу Червоного корпусу Київського університету, покладатимуть квіти. За півгодини всіх бажаючих побувати на форумі представників ЗМІ будуть акредитувати та реєструвати делегатів.

Брифінг лідера "Рідної країни" заплановано на 13:40. Він відбудеться у малій залі Будинку вчителя.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Загальна тривалість форуму: із 14:00 до 15:30.