Сьогодні жителька Мар'їнського району Донецької області наїхала на вибуховий пристрій недалеко від блок-поста біля Волновахи.

Подробиці інциденту повідомила прес-служба управління МВС у Донецькій області.

"Мешканка Мар'їнського району 1970 року народження натрапила на вибуховий пристрій в полі неподалік блокпоста в районі села Березове Волноваського району. Постраждалу госпіталізовали до Волноваської лікарню", - йдеться в повідомленні.

45-річна жінка зупинилася біля блок-поста і вийшла в полі біля села Березове. Після цього пролунав вибух. В результаті жінка отримала осколкові поранення кінцівок.

Інформації про інших потерпілих немає. Обставини події встановлюються.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: У центрі Одеси підірвали бар (фото, відео)

Нагадаємо, що 10 липня в Донецькій області в результаті наїзду на вибухонебезпечний предмет постраждав зерновий комбайн. У результаті інцидент виникла пожежа, але загиблих і травмованих немає.