Медпрацівник отримав грошові кошти у якості плати за сприяння в отриманні групи інвалідності. За попередньою інформацією, підозрюваний діяв у складі злочинної групи з чотирьох осіб.

Про це повідомили у прес-службі УМВС Донецької області.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали лікаря на території медичного закладу після отримання грошових коштів. Гроші були розподілені між ним і ще трьома членами комісії. Під час обшуку у зловмисників вилучили 48 тисяч гривень і 500 доларів.

Читайте також: На Рівненщині секретаря приймальної комісії спіймали на хабарі у $1700

Голові комісії оголошено про підозру у вчиненні правопорушення. Лікар може сісти у в'язницю на термін від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади до трьох років. Також хабарнику загрожує конфіскація майна і спеціальна конфіскація.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Йому взяли під варту.

Наразі вирішують питання про оголошення підозри його спільникам. Досудове слідство триває.