Заступник начальника патрульної поліції Києва Дмитро Євдокимов повідомив, що сьогодні було звільнено чотирьох працівників нової патрульної поліції.

Як зазначив він, таке рішення ухвалили у зв'язку із неналежним виконанням ними обов'язків. Так, одного з поліцейських звільнили за вживання алкоголю у позаробочий час, коли він керував автомобілем.

Євдокимов додав, що Києву не потрібна поліція, яка сама порушує правила. Співробітники патрульної служби отримують належний рівень підтримки від керівництва, але знають, що за порушення правил поведінки та робочих норм обов'язково будуть покарані.

Читайте також: Загони порятунку "911" допоможуть київським поліцейським

Патрульна служба була створена у рамках реформ правоохоронної системи в Україні. Основний обов'язок поліцейських - стежити за порядком на дорогах та вулицях міста.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще