Черговий раз автохам вразив киян. Новим "героєм паркування" став водій білої іномарки, якого помітили на Оболоні.

Про це повідомляє портал DTP.KIEV.UA у Telegram.

Автомобіліст залишив машину безпосередньо біля входу в магазин, заблокувавши таким чином прохід до крамниці на 2 години.

"Лауреат премії Дарвіна за паркування біля магазину, з блокуванням входу на дві години. Знайомтеся Сахно Володимир Васильович", - написав обурений автор публікації.

Зазначимо, у столиці регулярно помічають таких "майстрів паркування". Найчастіше автохами блокують пішохідні переходи, тротуари або газони. Проте трапляються й більш винахідливі водії.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, один з таких "героїв" окупував дитячий майданчик у київському дворі.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", автохам заблокував проїзд громадського транспорту у центрі столиці. Пасажирам довелося переставити тролейбус, щоб він зміг проїхати. А порушникові ж люди пом'яли крила, провчивши таким чином "героя паркування".

На місце події прибула поліція. Горе-водія оштрафували.