Служба безпеки спільно із військовою прокуратурою Південного регіону затримала за хабарництво старшого офіцера штабу командування військово-морських сил ЗСУ.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Майор вимагав у громадянина України неправомірну винагороду за відстрочку від призову в армію", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Прокурора у Львівській області затримали за хабар (фото)

Співробітники спецслужб затримали чоловіка "на гарячому" - під час отримання хабара у дві тисячі доларів США.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тривають оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, 22 липня, працівники управління протидії злочинності у сфері економіки затримали секретаря приймальної комісії Рівненського державного медичного колледжу, Правопорушницю спіймали на отриманні неправомірної вигоди в сумі $1700.

Правоохоронці затримали 58-річного викладача на подвір'ї навчального закладу одразу після передачі грошей. Вона отримала кошти за вступ до коледжу на державну форму навчання.