Голова контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ Деніс Манів розповів в інтерв'ю каналу Футбол 1, які санкції будуть застосовувати до учасників договірних матчів.

Порушникам чесної гри можуть погрожувати різні покарання: від грошових штрафів - до заборони займатися футбольною діяльністю. Міра покарання буде застосовуватись до кожного порушника індивідуально.

"Якщо порушення скоїв гравець, то йому загрожує дискваліфікація або взагалі позбавлення права займатися діяльністю, пов'язаною з футболом. Якщо це агент або посередник - теж можемо позбавити такого права. Якщо це команда, тоді можемо позбавити турнірних очок або накласти фінансові санкції від 150 тисяч гривень і вище", - розповів Манів.

Читайте також: ФФУ платить Колліні мільйон євро на рік - журналіст

УЄФА підозрює донецький "Олімпік" в організації 12 договірних матчів. Виявилось, що двоє гравців команди роблять ставки на тоталізаторі.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще