У ці вихідні, 25-26 липня, на спеціально підготовленій трасі в районі с. Замірці Дергачівського району відбудеться 1-й етап Кубка України з ралі "Кубок DRC-2015".

Про це повідомляє місцеве видання Іnform.kharkov.

"Спільно з ним пройде 1-й етап національної серії з ралі на серійних автомобілях Трофей ФАУ "Кубок DRC Light -2015", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Пілот Формули-1 потрапив у серйозну аварію (відео)

Заявки на участь подали 30 екіпажів з різних міст України: Одеси, Києва, Дніпропетровська, Миколаєва, Харкова та Донецька.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Гонщики харківської команди "ХАДО-Моторспорт" вже приготували свої автомобілі до найближчих змагань. Спортсмени долатимуть трасу довжиною майже 16 кілометрів.

Змагання проходитимуть в різних класах. Також організують і спеціальний залік для любителів.

Обкатку траси гонщики проходять тільки в день змагань. Глядачі можуть зайняти місця в спеціально відведеній зоні.

Старт раллі підтримує Харківська ОДА та Дергачівська райадміністрація. А через місяць в Дніпропетровську відкриється другий етап Кубка України з ралі.