Канадський футбольний клуб "Монреаль Імпакт", що грає у американській лізі, нещодавно підписав контракт із світовою зіркою Дідьє Дрогба. Щоб зустріти івуарійця в аеропорті міста зібралися сотні фанатів клубу.

Екс-гравець збірної Кот-д'Івуару погодився на переїзд до Канади після закінчення контракту із "Челсі". За рік виступів у "Монреалі" Дрогба отримає 5 мільйонів євро.

Дрогба почав європейську кар'єру у французькому чемпіонаті. Але справжню славу нападник здобув у складі лондонського "Челсі", де він став одним із перших придбань Романа Абрамовича.

Читайте також: "Динамо" представило нову виїзну форму

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Разом з англійським клубом "вождь" чотири рази вигравав національний чемпіонат та одного разу Лігу Чемпіонів, а також двічі ставав найкращим футболістом Африки.