Медичний персонал збірної Бразилії прокоментував ситуацію з півзахисником "Шахтаря" Фредом, який здав позитивну допінг-пробу на Кубку Америки.

Заяву опублікували на офіційному сайті федерації футболу Бразилії.

"Гідрохлортіазид, який був знайдений в пробі Фреда, не входив ні в список складу ліків, який ми передали організатором Кубка Америки, ні в список стандартних препаратів. У медичного персоналу не могло бути препарату, який знайшли в пробі спортсмена. Наш медичний відділ зробить доступними для компетентних органів записи спортсмена і всі інші документи, якщо це необхідно", - повідомляється в заяві лікарів.

Читайте також: У "Шахтарі" вже шукають заміну Фреду, якого піймали на допінгу

Нагадаємо, що під час Кубка Америки в Чилі у гравця "Шахтаря" і збірної Бразилії Фреда в допінг-пробі знайшли заборонений препарат - гідрохлортіазид (сечогінне). Проте дані проби В ще не опубліковані і формально гравець не може бути дискваліфікований.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У той же час турецький "Фенербахче" вже подав апеляцію на результат матчу з "Шахтарем" у кваліфікації Ліги чемпіонів (0:0) через участь Фреда.