Український дзюдоїст Владислав Березка завоював срібло на Європейському юнацькому олімпійському фестивалі, який проходить в Тбілісі (Грузія), повідомляє НОК України.

У ваговій категорії "+90 кг" український дзюдоїст на шляху до фіналу провів три сутички і все закінчував прийомом "іппон", що означає дострокову перемогу.

Поступився він лише у фіналі змагань, програвши австрійцю Штефану Хегій.

Таким чином, в активі наших юних олімпійців вже 11 нагород - 3 золоті, 7 срібних і 1 бронзова медалі.

Читайте також: Українки стали чемпіонками світу зі стрільби з лука

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав Владислава, його наставників і побажав подальших успіхів у спортивній кар'єрі.

Нагадаємо, XIII річний ЄЮОФ-2015 триває з 26 липня по 1 серпня в Тбілісі (Грузія). Престижний спортивний форум зібрав понад 3800 найсильніших юних спортсменів з 50 країн континенту.

Україна на Олімпійському фестивалі представляють 48 спортсменів, які ведуть боротьбу в 5 з 9 видах спорту: легкій атлетиці, дзюдо, плаванні, спортивної гімнастики та велоспорті.