Лідер мадридського "Реалу" та збірної Португалії Кріштіану Роналду розповів в інтерв'ю Herbalife про своє дитинство та про успіхи у професійній кар'єрі.

30-річний Роналду вважається одним з найкращих футболістів сучасності. Португалець виграв усі можливі трофеї на клубному рівні, а також тричі ставав володарем Золотого м'яча. Але не завжди у футболіста було яскраве життя.

"Я просто грав у футбол для задоволення. Поняття не мав, що в мене є талант. Я часто грав на вулиці, і в один прекрасний день мій батько запропонував долучитися до клубу, де він працював. Я прийшов і почав тренуватися щодня. Мені сподобалося бути частиною команди", - поділився спогадами Роналду.

Читайте також: Зірку "Манчестер Юнайтед" оштрафували на півмільйона євро

Кріштіану Роналду народився на острові Мадейра у Португалії у достатньо скромній родині. У 16 років він почав грати за лісабонський "Спортинг", а через два роки перейшов до англійського "Манчестер Юнайтед", де став справжньою зіркою.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще