У третьому турі футбольного чемпіонату України донецький "Шахтар" легко обіграв ужгородську "Говерлу" з рахунком 2:0.

Матч проходив у Львові. З перших хвилин активність донеччан була очевидною. "Говерла" намагалася виїхати на контратаках, але це не завжди виходило. Тим не менш, гірникам вдалося відкрити рахунок тільки у другому таймі.

Перший гол забив Тейшейра. Після забитого гола, донецька команда не рвалася вперед, а відійшла в оборону. Але трохи пізніше - всього за п'ятнадцять хвилин до закінчення матчу - Едуардо з лінії штрафного без шансів для воротаря супротивника пробив прямо у ціль, зробивши рахунок 2:0.

Судячи з кількості атак, голів у "Шахтаря" могло бути набагато більше, але, мабуть, гірники бережуть сили для поєдинку Ліги Чемпіонів проти турецького "Фенербахче".

Читайте також: Гравці "Шахтаря" записали привітання Луческу із ювілеєм (відео)

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що протягом перших двох турів команда Мірча Луческу провела два матчі на високому рівні. Шахтар розібрався з Олександрією (2:0), дубль на рахунку Тейшейри, а в другому турі розгромив Волинь (1:4). А ужгородці в першому турі оформили результативну нічию 1:1 з Дніпром, а в другому - відібрали очки у Ворскли (1: 1).