Арбітр матчу чемпіонату Псковської області між клубами "Шелонь" з Порхова і "Чайка" з Гдова був змушений застосувати електрошокер для самозахисту.

Про це повідомив телеканал "100ТВ".

За рахунку 2:2 після одного зі спірних рішень судді на полі почалася бійка, під час якої арбітр захищався від футболістів за допомогою електрошокера, але отримав сильний удар в голову ззаду і втратив свідомість.

Читайте також: Російський коментатор назвав українського суддю "виродком"

"Приймаюча сторона не забезпечила належну безпеку заходу. На матчі не було поліції, хоча така норма прописана в регламенті. У найближчі два дні буде винесений рішення щодо обох команд. Швидше за все і "Шелонь", і "Чайка", будуть дискваліфіковані і переведені на дивізіон нижче", - сказав глава федерації футболу Псковської області Олексій Севастьянов.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

За словами Севастьянова, зараз суддя перебуває у свідомості і серйозних травм не отримав, але поки перебуває в лікарні.