У день високомобільних десантних військ, 2 серпня, команда ветеранів київського "Динамо" зустрілася з українськими військовими та провела з ними футбольний матч.

Про це повідомляє офіційний сайт столичного клубу.

Екс- гравці "Динамо" влаштували в місті Старобільськ Луганської області "Матч миру". Вони зіграли з командою "Старобільський десант". До команди військових увійшли бійці 8-го окремого полку спецназу, 80-ї окремої аеромобільної бригади та кілька місцевих футболістів.

Перед цим колишні "Динамівці" побували в розташуванні 8-го полку спецназу. Вони передали командиру полку новий комплект форми збірної України, м'яч з автографом та прапор київського клубу. На грудях футболки був написом АТО.

Читайте також: 18-річний форвард "Карпат" Швед перейшов до "Севільї"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Команду ветеранів "Динамо" представляли, зокрема, Олег Саленко, Сергій Кузнєцов, Іван Яремчук, Юрій Дмитрулін і Віталій Косовський, Віктор Хлус, Володимир Лозинський та Віктор Мороз.

Гра завершилась з нічийним рахунком 3:3.

Нагадаємо, "Матч миру" присвячений 85-й річниці утворення українських повітряно-десантних військ.