В оновленому рейтингу національних команд від ФІФА збірна України опустилась на 30-те місце. За останній місяць команда Фоменка втратила три сходинки.

Деякі збірні команди цього місяця здійснили справжній зліт. Футболісти із Мексики та Албанії піднялися у рейтингу на цілих 14 пунктів. Відтепер албанці займають 22-е місце, а мексиканці 26-е. Це дійсно є значним досягненням, адже такі суттєві зміни відбуваються у верхній частині таблиці.

На один пункт випереджають Україну американці - їхня збірна також піднялася на п'ять рядків (29-те місце).

Окрім зльотів, є і високі падіння. Збірна Нідерландів впала на сім рядків, і тепер 12-а. Також команда Уругваю змістилася з 13-го місця на 18-те.

Збірна Чилі, яка цього року виграла Копа Америка займає 10-те місце. А переможена у фіналі збірна Аргентини на очолює рейтинг. Друга та третя команди обмінялися місцями. Збірна Бельгії тепер вище ніж Німеччина.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Читайте також: Разгромна відповідь горняків: Шахтер – Фенербахче – 3:0 (фото)

Українська команда все ще попереду росіян у рейтингу. Збірна Росії також втратила три позиції і тепер на 31-ому місці.