Півзахисник "Манчестер Юнайтед" Анхель Ді Марія сьогодні офіційно став гравцем французького клубу ПСЖ. Про це повідомили на офіційному сайті клубу.

Минулого року аргентинець перейшов до "Юнайтед" із мадридського "Реалу" за рекордні для клубу 75 мільйонів євро. Після вдалого старту сезону гра Ді Марії пішла на спад у другій частині сезону. Цього літа він постійно заявляв про бажання змінити клуб.

Офіційна сума трансферу не оголошується, але мова йде про суму не менш ніж 60 мільйонів євро. Англійський клуб за один рік втратив через аргентинця близько 15 мільйонів євро. Окрім цих втрат, "Юнайтед" мають заплатити "Реалу" 5% від суми, яку сплатили парижани.

Читайте також: "Динамо" хоче продати Гармаша в "Бешикташ" за 6 мільйонів євро

Таким чином, Анхель Ді Марія став одним із найдорожчих гравців у французькій лізі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Цікаво, що усі європейські клуби, які свого часу купували Ді Марію ("Бенфіка", "Реал", "Ман Юнайтед" і ПСЖ), виклали за нього разом 175 мільйонів євро.